Als u vooruitgang wilt boeken in uw golfspel, of een goede start wilt maken met het leren van dit boeiende spel, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Raymond Stoop – PGA A4 Professional

315Als derde generatie golfprofessional, zit golfen hem in het bloed.  De ambitie om als speler zijn brood te verdienen strandde na een aantal buitenlandse avonturen en twee Challenge Tour wedstrijden. Na de PGA opleiding ontwikkelde Raymond zich middels vele (bij)scholingen tot Golfprofessional van het jaar 2008 en werd onlangs verkozen als Top-25 professional door Golf.nl. Meer over Raymond vindt u op zijn persoonlijke website: www.raymondstoop.nl.

Jelle Tarnóczy – PGA A Professional

 

310Met meer dan 25 jaar ervaring heeft deze enthousiaste creatieve professional alle mogelijke swings al voorbij zien komen. En daar gaat hij dan voorzichtig mee om. Niet de botte bijl erin waarmee u drie maanden uit uw spel bent, maar binnen je mogelijkheden met kleine stapjes grote resultaten bereiken. Jelle’s passie voor golf begon ooit op het CIOS en nu hij zelf docent is bij het klein-keuzevak golf, maakt hij zelf studenten gek van het spelletje. Meer over Jelle vindt u op zijn persoonlijke website: www.jelletarnoczy.nl

Jan van ‘t Klooster- PGA B Professional

Jan-Van-t-Klooster

De Hooge Rotterdamsche is altijd de homecourse van Jan van ‘t Klooster geweest. Samen met Joost Luiten heeft hij in zijn jeugd in één competitie team gezeten. Hij is sinds 2010 professional en geeft met veel plezier les aan golfers van alle niveau’s. Zijn passie voor golf weet hij als geen ander over te brengen op zijn leerlingen. Zelf speelt hij regelmatig wedstrijden op hoog niveau.