image00007

PRIVÉLES

Op uw eigen tempo beter leren golfen? Boek een privéles bij Raymond, Jan of Jelle!

Boek uw les

WINTERCURSUS

Wilt u volgend seizoen beter scoren en uw handicap verlagen, dan is de winter de optimale periode hiervoor. Eind van het jaar starten we weer.

Meer informatie

STARTERSABONNEMENT

Van start naar golfbaanpermissie en uiteindelijk Handicap 54 in drie maanden met ons Startersabonement. Leer golfen voor € 410,-! Met onze golfpro’s doorloopt u stap 1 & 2 van het NGF 9 stappenplan. Na drie maanden beschikt u over Handicap 54. Hiermee kunt u op de meeste golfbanen in Nederland spelen.

LEES MEER

GOLF FITNESS CURSUS

Wilt u meer controle krijgen over je golfswing? Meer consistentie door het versterken van uw je golfspecifieke spiergroepen? Dan is deze combi-cursus een goed idee. Het doel is om u zowel swingtechnisch als lichamelijk golf-fit te krijgen. Dit doen we d.m.v. een afwisseling van golfles en fitness.

LEES MEER

JEUGDLES

Wil jij net zo goed leren golfen als Joost Luiten? Wanneer je jeugdlid bent bij De Hooge Rotterdamsche kun je wekelijks deelnemen aan de jeugdlessen.

LEES MEER

CLINICS

Maak op een laagdrempelige manier kennis met de golfsport. In kleine groepjes helpen wij u snel veel plezier te beleven aan het golfspel. Het ideale familie- of bedrijfsuitje!

LEES MEER