Wat is een Fittingcenter en wat betekent clubfitting?

Dat horen we vaak ! Welk merk en club past er nou bij welke golfer, en met name welk clubhoofd en welke shaft? Soms zie je door de bomen het bos niet meer……  Wij helpen je daarbij.

En hoe dat kan uitpakken kun je lager op de pagina lezen in de reviews van eerdere klanten. Ook daar een video-impressie.

fittingcenterJe kunt zeker met iedere club een goede bal slaan maar met welke club sla jij die goede bal het makkelijkst, en zijn je slechte ballen het beste?

Met een clubfitting kun je ervaren hoe clubs die bij je passen je spelplezier en resultaten kunnen verbeteren. En misschien zelfs lengte winnen of constanter gaan spelen.

Een tweedehandsje ook goed?

We hebben ervoor gezorgd dat we in ons Fittingcenter alleen merken en modellen verkopen die op maat gemaakt kunnen worden. Al onze leveranciers, dus ook van de startsets vanaf zo’n € 215,= leveren de clubs op maat. Want wil jij je aanpassen aan een tweedehands club die niet bij je past met kans op blessures door verkeerde shafts, grips, lengte etc? Of pak je het meteen goed aan en kies je voor een set dat precies op jou is aangemeten? We hebben clubs voor ieder budget om maatwerk voor iedereen bereikbaar te maken.

De (meer of minder) gevorderde speler weet dat vaak al wel en ervaart misschien een bepaalde “favoriete club” in de tas. Wij streven ernaar met een goede fitting alleen maar favorieten in je tas te hebben!

Hoe gaan wij te werk?CustomFitting

Een goede fitting begint met een goed beeld van de speler en zijn of haar wensen. Daarom zijn vragen als spelniveau, doelen daarin, blessures en spelbeeld van belang. Het kan ook zijn dat er bepaalde voorkeuren zijn als een bepaald merk of een beperkt budget. Meer lengte in de slagen is een veelgehoorde wens maar wellicht nog belangrijker : minder afwijking! Nogmaals, met iedere club kan je een goede bal slaan maar met welke club sla je deze het makkelijkst en is je slechtste bal het beste. Dat gaan we uitzoeken.

Selecteren en ervaren

Op basis van het startgesprek hebben we een beeld gekregen en zullen wij een selectie maken van modellen. Als PGA Professionals kunnen we zien wat nu bij je past, maar ook heel goed inschatten wat er in je swing nog kan verbeteren en hoe je dus nog door kunt groeien met je nieuwe clubs. Daarin hebben we inmiddels een jarenlange ervaring. Nu is het tijd om met deze persoonlijke selectie clubs, ballen te gaan slaan en te ervaren of deze clubs bij je swing passen.  Samen met onze Flightscope radar meetapparatuur en swing DNA Software, kunnen we de shaft keuze finetunen en tot een geschikte combinatie is gevonden.  Hierdoor kan je de swing het beste herhalen en het beste resultaat behaald worden.

Alles op een rij

clubfittingNa de fitting zetten we alles op een rij, kijken we naar de prijs en bij akkoord gaan wij zo snel mogelijk over tot bestellen zodat je zo snel mogelijk met je nieuwe clubs de baan in kan! We maken deze dus niet zelf. De R&D afdelingen van de diverse merken zijn hier veeeeeel beter in. Als wij de specificaties aanleveren, wordt de club, vanaf de fabriek, exact in de juiste persoonlijke maten voor de klant geleverd. En mocht er iets zijn met de clubs of de eventuele instellingen daarvan wees dan van harte welkom voor aanpassingen.

Een nieuwe set is een investering in meer succes plezier in de baan. Maar dan moeten deze clubs wel bij je passen! Daarom vinden wij het belangrijk dat je investeert in een goede gefitte set. Een set met een hoger rendement, een set die bij je past en waar je met meer plezier en succes de baan mee in kan.

Wist je dat “wij” 270 shops in Europa hebben?

Er komen er steeds meer bij, maar wij zijn blij dat we bij de Golfstore familie zijn aangesloten. Een organisatie die alleen werkt met PGA professionals omdat zij beseffen dat die het beste weet wat goed is voor een golfer. Voor jou als klant een veilig gevoel dat je niet zomaar ergens een setje koopt, maar er een stevige organisatie achter zit zodat bijvoorbeeld kwaliteit en garantie goed geregeld is.

Zelf hebben we m.i.v. 2020 een Loyalty Card ingevoerd waarmee je 10% korting kunt krijgen ! Kijk voor de voorwaarden op https://golfschooldehoogerotterdamsche.nl/fittingcenter/loyaltycard

Iedereen van harte welkom op onderstaande vaste tijden voor clubfitting, reparaties of grips vervangen:

Dinsdag, vrijdag:      12.00 – 14.00

Woensdag, zondag: 12.00 – 13.00

Zaterdag:                     9.00 – 16.00

Buiten deze tijden is het Fittingcenter open bij aanwezigheid van ons, of op een van de demodagen die we gaan organiseren. Geef je op voor een demodag of eigen fitting via DIT FORMULIER.

Bij vragen gewoon even een mailtje te sturen aan fittingcenter @ golfconsult.nl (even aan elkaar plakken in je mail 😉 ), of een berichtje naar Mobiel:  06 – 18 55 11 48

Kortom…..

 • Je hebt een of meerdere nieuwe grips nodig?
 • Je wil een of meerdere clubs vervangen?
 • Je wil advies van een kenner van jouw materiaal?
 • Je wil de beste combinatie tussen jouw swing en de nieuwe club(s)?

Maak dan NU een afspraak voor GRATIS vrijblijvende clubfitting !

25 comments

 • Bert Riel november 7, 2023  

  Na de ijzers, 2 jaar terug bij Joost te hebben aangepast en hierbij naar graphite shafts te hebben gegrepen, waren nu de driver houten en hybrides aan de beurt. Deze clubs waren een kleine 5 jaar geleden door Joost aangemeten, maar merkte door de baan en in de Titleist fitting, dat ik te hard moest werken om de stiff shafts aan de praat te krijgen. De hulp die ik heb gehad bij de zoektocht naar de juiste clubs en shafts was werkelijk geweldig. Dat het Titleist bleef, waren we best snel uit…maar de juiste shafts hierbij vinden, viel nog niet mee. Het moest lichter en net iets soepeler, om de motor die je shaft is, net iets meer swingsnelheid en kick te geven. Klink simpel, maar de launch en spin op de bal veranderd hierbij ook. Na analyse op de range, met de trackman…leek de ideale shaft gevonden te zijn, prachtige vlucht en mooie getallen….maar het begon knagen, iets voelde niet goed. Nogmaals een afspraak gemaakt en op de range met Joost en de trackman aan de slag…maar ik kon op de range mijn swing en ritme niet vinden. Hoe geweldig is het dat Joost, 2 van zijn eigen shafts me heeft geleend…zodat ik in alle rust, de shafts op mijn oude heads, in de baan rondje kon testen…en wat bleek, prachtige vlucht en makkelijk te slaan…maar structureel 10% minder afstand…te veel spin. Hierdoor een geweldige oplossing gevonden, lichtere, regular shafts, met low spin specificatie. Joost, Raymond en Jelle…bedankt voor jullie hulp en geduld.

 • Ron van Zeist december 11, 2022  

  Als je een clubfitting wilt doen ga dan zeker naar Golfschool De Hooge Rotterdamsche. Tezamen met 6 vrienden ben ik zeer goed geholpen. We hebben het stuk voor stuk als heel boeiend en leerzaam ervaren. De mannen verkopen geen bullshit en nemen net zolang te tijd als nodig is om tot de ideale fitting te komen. Wij hebben zelfs 3 uitgebreide sessies gehad om een hele nieuwe set te fitten. Echt onderscheidend tov de commerciële partijen in de markt. Raymond, Jelle en Joost; jullie verstaan je vak en ik zal zonder enige twijfel iedereen naar jullie doorverwijzen. Special thanks aan Joost; je bent een zeer professionele clubfitter met veel geduld en passie voor je vak. Bedankt voor de boeiende sessies en je tips en kunde. Tot de volgende!

 • Pia juni 14, 2022  

  Op advies van onze golfpro in Den bosch en naar aanleiding van de goede ervaring van mijn echtgenoot bij Joost vorig jaar bij de Hooge Rotterdamsche heb ik mijzelf begin dit jaar ook aangemeld voor een fitting. Het bleek dat de lie en de lengte van mijn Ping ijzers niet goed en te kort voor mij waren, waardoor het golfen niet goed ging en het gewoon niet leuk meer was om te golfen. Ik had het bijna opgegeven!
  Dankzij de professionele en rustige begeleiding door Jelle ben ik op een in 2022 nieuw model dames Cobra set uitgekomen. Bij het ophalen van mijn nieuwe clubs heb ik als extraatje nog een half uur les van Jelle gekregen. Dat geweldige half uurtje les en de nieuwe ijzers hebben het verschil gemaakt! Ik speel nu de sterren uit de hemel en heb er weer echt zin in. En mijn handicap gaat nu snel omlaag. Ik zou mijn vrienden zeker de clubfitting hier in Rotterdam aanraden.

 • Evelien Tiegelaar-Koers november 8, 2021  

  Goede fitting gehad bij Het Fitting Center.. Joost weet waar hij het over heeft, neemt de tijd, luistert goed naar de wensen en vult aan waar nodig. Deze nieuwe set van Wilson is helemaal naar onze wens, afgestemd op onze hoogte en met aangepaste grip. Als beginnende golfer is het fijn als je zo wordt bijgestaan in je keuze!

 • Louis van den Hout mei 1, 2021  

  Vorige week mijn nieuwe ijzers opgehaald bij Raymond. Ik ben gefit door Joost. Dat was een nieuwe ervaring voor mij. Ik ben vier jaar geleden begonnen met golf. Ik had destijds een tweedehands set aangeschaft dus niet echt “gefit”. Daar had ik best problemen mee doordat ik nooit goed contact met de bal kon krijgen. Daardoor kreeg ik minder zin in het spel. Uiteindelijk besloten om toch een keer te laten fitten met de hoop dat ik zou ontdekken dat het niet helemaal aan mij lag maar misschien ook aan de clubs. Via de golfpro in contact gekomen met het fittingcentre van de Hooge Rotterdamsche. Eenmaal bij Joost werd er eerst onderzocht hoe ik sloeg, ik moest met de oude ijzers een aantal ballen slaan. Daarna werd bepaald hoe de flex van de shaft moest zijn. De flex en de lie van mijn oude clubs bleken niet correct voor mij te zijn. Vervolgens werden er een aantal clubs uit de zaak gehaald en werd er aan de hand van balltrackers bepaald hoe de richting en afstand van de balvluchten was. Het eigen gevoel werd zeker meegenomen. Na een uur werd duidelijk wat ik moest nemen. Het hele fittingproces was een heel leuke ervaring mede door de fijne houding en expertise van Joost. Mizuno JPX 921 Hot Irons zijn de keuze geworden. Door Covid en Suezkanaal kwamen de clubs wat later dan verwacht. Ik heb er inmiddels al een aantal keer mee geslagen. De clubs geven vertrouwen en slaan comfortabeler, verder en preciezer dan ik gewend was. Ik ben er zeer content mee.

 • Gerard Velde maart 15, 2021  

  Begin dit jaar was het moment daar om de ijzers van mijn set te vervangen. Daarvoor heb ik contact opgenomen met Jelle en een afspraak gemaakt voor een fitting. Waarom Jelle? Vanwege de goede ervaringen opgedaan in het verleden met het fitten van nieuw materiaal (3e set). Samen met Jelle en Joost hebben we alle stappen doorlopen zoals: de wensen die er zijn, ieder mens is anders dus eerst opmeten, een warming-up, het meten van gegevens o.b.v. de “oude” set en het vaststellen van het swing-DNA t.b.v. het selecteren van mogelijk toepasbare shafts. Op basis van de verzamelde informatie wordt een eerste selectie (ijzers/shafts) gemaakt en dan kan het werk beginnen. Met behulp van de flightscope wordt tijdens het slaan van de mat met de verschillende samengestelde shafts en ijzers data verzameld, geanalyseerd en toegelicht. Je weet dus direct wat het resultaat is van de verandering in de samenstelling. Natuurlijk is “gevoel” daarbij een zeer belangrijk component. Uiteindelijk levert al deze informatie de ideale samenstelling op, daar werk je door deze aanpak rustig stap voor stap naar toe. In mijn geval is het Mizuno geworden bestaande uit meerdere combinaties van ijzers binnen de set. Na het plaatsen van de bestelling ben ik op de hoogte gehouden aangaande de status van de levering. Inmiddels speel ik naar volle tevredenheid met mijn nieuwe set. Bedankt Jelle en Joost voor het prima advies.

 • Ton Schouten maart 9, 2021  

  Omdat mijn handling van de ijzers, die ik jaren geleden bij een fitter had aangeschaft, voortdurend problemen gaf, heb ik op advies van mijn pro contact gezocht met Jelle. Een fitting sessie verder was overduidelijk (de data waren doorslaggevend) dat de Titleist T300 met shafts, loft en lie goed afgestemd op mijn fysieke kenmerken, de beste keuze was. Bij de invoering van de Brexit was helaas geen rekening gehouden met het produceren en verzenden van golfclubs en dus duurde het een paar maanden voor ik een nieuwe set irons in mijn tas had. Maar nu heb ik ze binnen en een eerste paar proefslagen riepen direct het gevoel op dat ik ook kreeg tijdens de fittingssessie: zo wil ik dat de ballen gaan!
  Met veel dank aan de deskundige en enthousiaste begeleiding van Jelle.

 • Ellis maart 8, 2021  

  In januari heb ik een fitting gehad voor nieuwe ijzers. Het was een hele positieve ervaring, die goed werd begeleid door Joost.
  Hij stelt je op je gemak en heeft veel geduld. Deze week ga ik mijn nieuwe clubs uit proberen. De Cobra hybride was meteen goed, dus ik hoop dat de clubs net zo goed bevallen.

 • Anthony maart 2, 2021  

  Mijn set – ‘The Bear’ van Jack Niklaus, graphite – was een prima set die ik meer dan 20 jaar geleden kocht. Prettig mee gespeeld maar op ik kreeg steeds meer moeite om de bal goed te raken en ik begon afstand te verliezen. Ook de ‘lie’ van mijn clubs leek niet (meer) goed bij mij te passen. Nu ben ik niet iemand die als iets even niet lukt meteen de schuld geeft aan het materiaal maar ik had het gevoel maar wat ‘aan te modderen’. Daarom op advies van mijn golfpro toch maar een afspraak voor een club fitting gemaakt.
  Op 6 februari begeleid door Joost aan de gang. Eerst even lichaamslengte, armlengte en grootte van de handen bepalen. Daarna inslaan met mijn eigen 7 en toen met de eerste suggestie van Joost. Al bij de eerste slag voel je het verschil. Moeiteloos veel meer lengte. Toch wel frappant. Maar ja, wat wil je. Van meer dan 20 jaar oud materiaal naar het nieuwste materiaal. Sprong in de tijd. Daarna de passende flexibiliteit van mijn shafts bepaald waarna verschillende merken en combinaties worden geprobeerd. Dit alles prettig en rustig begeleid door Joost. Wat vooral plezierig is: je hebt niet het gevoel dat je ergens ‘in wordt gepraat’. “Waar sla je prettig mee?”, dat is het criterium. En, Joost laat je de meetuitkomsten zien en die tonen de correlatie tussen ‘prettig mee slaan’ en ‘afstand en recht’.
  Uiteindelijk bleven er twee alternatieven over met een voor mij geschikte ‘lie’, shaft en grip. De offerte kreeg ik snel in mijn emailbox en de keuze viel op Taylormade 7 t/m SW en een Hybride 5.
  Na drie weken waren de clubs er al en meteen op de baan geprobeerd. Wat een verschil! Het is even ‘wennen’ in de goede zin van het woord. Waar ik met mijn oude set bijv. een ijzer 7 nodig had, kan ik nu met een 8 of 9 uit de voeten. En die hybride 5…. een openbaring.
  Kortom: dank je wel Joost voor je tijd, goede advies en prettige begeleiding.

 • Monique van Olphen februari 9, 2021  

  Wat kun je blij zijn met een nieuwe set ijzers!!
  Met Raymond een afspraak gemaakt om te kijken naar een set wat bij mij past. Raymond had een keuze gemaakt uit een stuk op 8 clubs en
  door ermee te gaan slaan en te voelen vielen er heel snel ijzers af. Ongeacht prijs en kleur. Puur op mijn gevoel bleven er uiteindelijk 2 ijzers
  over.
  De eerste golfles met m’n nieuwe set was een feestje. Uiteraard even wennen doordat de ijzers en grip op juiste lengte en handgrote waren gefit
  maar na het slaan van 5 ballen werd ik al enthousiast. Eind van de les zat ik met een grote glimlach in de auto. Ik ga nu met veel plezier oefenen
  tussen mijn lessen door en laat de lente maar komen, ik sta te trappelen om de baan in te gaan met mijn nieuwe set.
  Raymond enorm veel dank voor je geduld en professionele advies!

 • Rita Heikens juli 26, 2020  

  Op 18 juli meegedaan aan een clubfitting van Wilson. Floris (van Wilson) en Joost stonden mij al op te wachten. Eerst wat ballen geslagen met mijn eigen 7 (was al wel ingeslagen) en gevolgd door het tracking systeem. Daarna met de 7 van Wilson. Leuk om te zien hoe ik constanter, rechter en verder ging spelen. De heren hadden alle tijd. Ook lieten ze mij na enige tijd weer met mijn eigen club spelen om het verschil te voelen. Zo ook met een putter. Nu heb ik een 2 inch langere putter gekregen. Niet al mijn ijzers hoefden vervangen te worden en mijn driver is ook nog prima. De houten wood 3 met stalen shaft is vervangen door een houten 5.
  Gisteren kwamen de nieuwe clubs aan. Vandaag ga ik ze voor het eerst gebruiken.
  Prima geholpen door de heren. Hartelijke dank.

 • Annemarie juli 25, 2020  

  Begin 2019 heb ik voor de eerste keer een clubfitting gedaan toen ik op zoek was naar een driver en hybride als uitbreiding op mijn startersset. Ik ben toen prima geholpen door Joost en na het uitproberen van diverse merken op Taylormade uitgekomen. Inmiddels anderhalf jaar en een leuke handicapverlaging verder, werd het tijd voor een nieuwe set ter vervanging van mijn ijzers. Eind juni een afspraak voor de Taylormade fitting gemaakt en met veel aandacht, niet alleen door de Taylormade medewerker, maar ook door Joost en Raymond geholpen. Eerst werd door middel van Trackman mijn slag met mijn eigen ijzer 7 gemeten en toen mocht ik aan de gang met de Taylormade ijzers 7. Wat gaaf om te zien wat een verschil dat maakt! De keus was snel gemaakt en ik kreeg goede aanbevelingen voor zowel de shafts als grips. De aandacht, kennis en het enthousiasme van de pro’s in combinatie met Trackman hebben me geen seconde doen twijfelen of ik de juiste keus maakte. Wat ook erg prettig is, is dat je altijd even kan binnenlopen of mailen als je nog vragen hebt. De persoonlijke service is top!

 • Kim juli 25, 2020  

  Aanrader!
  Verbluffend resultaat tijdens mijn fitting: niet alleen sloeg ik bijna 30 (!!) meter verder met bijvoorbeeld de gefitte ijzeren 7, ook constanter en rechter. Het geduld van de heren om mij elk merk club en combinatie van shaft en blad te laten proberen is bewonderenswaardig. Net zo lang tot ik vertrouwen had in welke ijzer, driver, houten of hybride het beste bij mij past. Ook de service en het meedenken met mijn wensen, verraste mij positief. Raymond houdt me goed op de hoogte tijdens het bestel en lever proces.
  Oftewel, top service!

 • Rutger Ubels juli 12, 2020  

  Na een leuke en leerzame wintercursus te hebben gevolgd bij Raymond, besloten om mijn allereerste beginnersset na tien jaar te willen vervangen omdat ik deze inmiddels wel was ontgroeid. Via de demodag van Cobra een clubfitting afspraak gemaak, welke aan al mijn verwachtingen heeft voldaan. Samen met Joost en Daniel (man van Cobra) ben ik op een fijne en prettige manier wegwijs gemaakt in de topserie clubs/ijzers van Cobra. Er is uitgebreid de tijd genomen om te komen tot de juiste stalen shaft waarmee ik per club al gauw tientallen meters verder en stabieler sloeg dan met mijn oude set. Nu sinds een paar weken in mijn bezit en met zeer veel plezier met de clubs gespeeld. Ze geven een goed gevoel dat er nog veel meer potentie in mijn spel zit en mijn handicap kan verlagen. Al met al ben ik zeer tevreden over de professionele en persoonlijke service; zeer aan te bevelen!

 • Anne-Claire Joon juli 9, 2020  

  Na drie jaar kennismaken met golf met een heren set uit 1999 was ik wel toe aan mijn eigen dames set.
  Raymond, Jelle en Joost hebben mij gedurende meerdere sessie met verschillende typen en merken clubs laten afslaan. Al snel bleek mijn voorkeur voor de shaft. Nu nog de keuze voor de club. Vele slagen en metingen later is het Cobra King SZ geworden.
  Alhoewel ik vanwege een polsblessure nog even moet wachten met het inwijden van mijn nieuwe set, ben ik er heel blij mee en trots op! Alle vertrouwen dat ik straks met mijn Cobra’s met veel plezier de baan op ga en mijn handicap zal verlagen.
  Raymond, Jelle en Joost zeer veel dank voor jullie uitleg, begeleiding, service, tips en geduld!

 • Roeland Borsboom juni 21, 2020  

  Raymond wist door een aantal lessen al wel hoe ik ongeveer swing, en heeft uitgebreid de tijd genomen om mij een nieuwe set aan te meten. Zonder vooroordeel van alles ‘blind’ geprobeerd en er is een mooie Titleist set met stijve shafts uitgekomen. Overal een clubje minder nodig om aan de gewenste lengte tekomen, en in de 2e ronde met mijn nieuwe set een vol punt van mijn HCP afgespeeld. Op jacht naar mijn maatjes in mijn golfgroep met een lagere handicap! Bedankt Raymond.

 • Christiaan van der Sluijs oktober 22, 2019  

  Een paar weken geleden tezamen met mijn zoon eindelijk een club fitting afspraak gemaakt. Zoon was inmiddels zijn set flink ontgroeid en ikzelf twijfelde al langer aan mijn eigen set. Eerst eens rustig wat ballen geslagen met onze eigen clubs dit onder toeziend oog. Daarna echt aan de slag gegaan en van de verschillende ijzers eens goed het verschil kunnen voelen. Mijn zoon kon uiteindelijk prima uit de voeten met een demo set en ikzelf overgestapt op de Mizuno Hot Metal Pro. De combinatie van het rustig de tijd nemen voor ons beiden en een helder advies zonder het gevoel “iets te moeten”, is door ons beiden als zeer prettig ervaren!

 • Harry Tazelaar juni 26, 2019  

  Heb me een paar weken geleden een nieuwe set Titleist ijzers laten aanmeten.
  Vanaf de eerste ronde die ik ermee speelde sloeg ik verder maar zeker ook rechter.
  Clubs voelen heerlijk aan, balcontact super!
  Chapeau mannen!

 • Paul van der Woude juni 26, 2019  

  Super tevreden over mijn aankoop, een nieuwe Mizuno ijzer set en de tijd en aandacht die Raymond heeft gestoken in het vinden van de perfecte setup voor mij (shaft/lie/lengte).

 • Bas Treffers juni 18, 2019  

  De laatste tijd was ik steeds vaker “ in gesprek” met m’n lclubs. Ik wilde meer dan dat ik er uit kreeg en ik moest terug denken aan wat m’n eerste Golfleraar zei toen ik 10 jaar geleden met GVB bezig was. ‘Je set verteld het je zelf wel als je toe bent aan een nieuwe’.
  Daarover kwam ik in gesprek met Raymond en Joost. Na eerst nog wat tips geprobeerd te hebben met m’n huidige set daarna besloten om te gaan kijken of ik met nieuw gefitte clubs wel kon halen wat ik wilde. Veel clubs geprobeerd. Ook degene waarvan ik van tevoren (dacht) zei dat het niks was. Dan had Joost die betreffende clubs/shaft er gewoon tussen gedaan. Dat was ook precies wat ik prettig vond aan het fitten. Er werden geen aannames gedaan maar er is een set samen gesteld gebaseerd of feiten.
  Ben erg tevreden met de nieuwe set, heb er zelfs meer lengte mee gekregen. Heb nu een club minder nodig!
  Joost en Raymond, bedankt voor het meedenken, begeleiden en vooral ook het tegengas geven aan een eigenwijs mannetje.
  M’n tas “zwijgt” gelukkig weer. Nog maar een rondje lopen dan ?️‍♂️?

 • Hein Jilderda juni 11, 2019  

  Ik sla met mijn nieuwe ijzerset + hybride (beide Titleist) veel verder en rechter dan met mijn oude set.
  Het fitting center biedt een ruim en gevarieerd assortiment. Ik heb veel verschillende clubs kunnen testen en daarbij duidelijk en professioneel advies gekregen. De service en nazorg is erg goed

 • Frederik Rubens juni 11, 2019  

  Met een twintig jaar geleden, tweedehands gekochte Lynx set was ik wel toe aan een nieuwe, moderne set golfclubs. Raymond nam alle tijd om deze voor mij ‘aan te meten’. Hij heeft me daarvoor, met alle geduld van de wereld, 6 verschillende merken laten proberen, ieder met verschillende graphite en met verschillende stalen shafts. Uiteindelijk kwam ik uit bij een perfecte set PING clubs met stalen shafts. En daarmee sla ik binnen een paar weken al ca. 30m per club verder dan met mijn oude, vergelijkbare club. Zeer tevreden over de professionele en persoonlijke service; zeer aan te bevelen!

 • Pim Bezemer juni 11, 2019  

  Tijdens de fitting dag van Taylormade veel clubs geprobeerd en uiteindelijk bleek uit de Trackman stats 1 set, met een hybride 3 en twee mooie wedges. Met goede service en nazorg deze in volle tevredenheid gekocht bij het Fittingcenter.

 • Edwin Reedijk juni 1, 2019  

  Nog steeds speelde ik met een beginners set en was toe aan een nieuwe gevorderde set,
  Afspraak gemaakt met Raymond, en na veel materiaal wisselingen en uitproberen kwamen we tot een nieuwe golf set.
  De uitleg over de diverse clubs werd zeer duidelijk en professioneel uitgelegd, en nu na een aantal weken spelen met de sets, blijkt de keuze mede aangestuurd door Raymond, Jelle en Joost de juiste te zijn.

  Top gedaan mannen, mijn handicap door de nieuwe set inmiddels met twee punten verlaagd 🙂

 • Frieda Buys mei 31, 2019  

  Nieuwe set aan geschaft, mijn keuze is op de Cobra one length gevallen. Maar durfde met de wedges niet over te stappen op de one length. Raymond heeft de visie van de Cobra one length uitgelegd , maar toonde begrip voor het feit dat ik mijn wedges (P&S) niet wilde veranderen en respecteerde mijn keuze. Heb dus alleen eerst de ijzers 5 t/m 9 vervangen. Na enkele maanden met mijn nieuwe cobra ijzers gespeeld te hebben groeide mijn vertrouwen . Dat maakte dat ik tijdens de demodagen van Cobra een afspraak heb gemaakt om samen met Joost en de Cobra mijnheer te bespreken waar mijn twijfels zitten mbt de overstap naar de one length wedges. De manier waarop en het geduld waarmee Joost me geholpen heeft waardeer ik zeer. Ik ben om en en heb ook mijn wedges voor one length vervangen. Wetende dat ik altijd bij Het Fitting Center terecht kan wanneer ik nog vragen of “twijfels” heb bij mijn overstap naar de One Lentgh set.

Leave a comment