Leuke Golfreizen met de Pro’s

 

Al ruim 20 jaar organiseren wij golfreizen naar leuke bestemmingen. Dichtbij of ver weg, we proberen zo’n drie keer per jaar een leuke golfreis samen te stellen. Dergelijke trips zijn toegankelijk voor iedereen met niveau HCP 54 of lager. Tijdens zo’n reis verzorgen wij een lesprogramma en doen baancoaching tijdens het spelen.

Inschrijving voor onderstaande trip is inmiddels gesloten. Deze reis was binnen 4 dagen helemaal volgeboekt…..! Wat staat er nog in de planning? Zuid Afrika! Kijk lager op deze pagina voor meer info.

Duitsland Juni 2020

Een korte zomertrip naar een bestemming die makkelijk op eigen gelegenheid bereikbaar is; op een uurtje rijden vanaf Enschede ligt Ankum. Vanaf het mooie Sporthotel is het maar vijf minuutjes naar de afwisselende baan Artland GC. Dat wordt de plek waar we een leerzaam lesprogramma organiseren en twee keer spelen. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Je kunt NU inschrijven ! Download HIER het inschrijfformulier. Vul in, mail ons dat je mee wil en we zetten je op de lijst.

Afb poster Dl-vol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Droomreis Zuid Afrika, november 2020

Toen we er in 2017 waren hebben we ons voorgenomen zeker terug te keren. Wat een mooi land, en prachtige golfbanen! We pakken de allermooisten mee, maar gaan ook op safari. En ook een verlenging in het hippe Kaapstad is mogelijk. We zijn de details nog aan het uitwerken, hieronder vast een idee. En bekijk ook zeker even het filmpje! DOWNLOAD HIER HET INSCHRIJFFORMULIER en mail naar: info@golfconsult.nl

 

afb flyer ZA

 

Poster Zuid Afrika

 

 

Een uitgebreider en voor 98% het definitieve programma lees je HIER.

En de link naar het filmpje: https://youtu.be/ZR2ERz65_mo

video

 

 

 

 

 

Eens bekijken hoe het eraan toe gaat tijdens zo’n reis? Op  DIT YOUTUBE KANAAL  een aantal video-impressies van voorgaande reizen. Of lees hieronder hoe eerdere deelnemers een reis hebben ervaren.

25 comments

 • benedicte november 14, 2019  

  fantastische reis gehad. super geregeld en de “wine and dine”was ook een topper van de week. golfbanen erg goed uitgekozen

 • Kim november 13, 2019  

  Wat een top vakantie was dit! Jelle en Raymond helpen je op een enthousiaste en prikkelende manier jouw techniek te verbeteren door trainingen net even anders te verzorgen. Hierbij is er oog voor fun, zonder de basis en techniek te verliezen. Mijn ontwikkeldoel is aanzienlijk verbeterd in een paar dagen tijd. Daarnaast gespeeld op een drietal prachtige banen, af en toe onder begeleiding van een van de pro’s, waardoor ook aan je course management gewerkt wordt. Jelle en Raymond zijn een gouden duo dat een zeer verzorgde reis organiseert en de groep goed begeleidt. Voor herhaling vatbaar!

 • Toshifumi Waki november 12, 2019  

  Het was voor mij de misschien 12 de golfreis met deze top pro’s,Jelle en Raymond. Wat voor een super duo. Wij hebben werkelijk van alles genoten. Fantastisch!!!!

 • Jenny november 11, 2019  

  Opnieuw : TOP reis. Uitstekend georganiseerd (maar ben niet anders gewend !)

 • Martin april 16, 2019  

  Weer een goed verzorgde reis en prima trainingen en vervolgens een goede begeleiding met tips in de baan.

 • Jenny april 13, 2019  

  Ook deze reis was weer perfect georganiseerd ! Opnieuw volop genoten. Mooie banen, goed hotel en een meer dan uitstekende begeleiding van Jelle en Raymond. Heb het inschrijvingsformulier voor de najaarsreis alweer gedownload.

 • Benedicte april 11, 2019  

  Het was weer een fantastische reis. Ga graag in het najaar weer mee

 • Thijs april 11, 2019  

  Golfen op drie fantastische banen met uitzicht op de rots van Gibraltar met twee aanstekelijk enthousiaste pro’s, die instructie geven volgens de laatste golftrends en meegaan in de baan om individuele tips te geven. Die er bovendien voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Dat zijn de zaken die een reis met Raymond en Jelle zo uniek maken.

 • Linda en Gerard november 21, 2018  

  Voor de eerste keer op golfreis geweest met Jelle en Raymond. De bestemming was Portugal. Een goede mix van diverse handicap niveaus was vertegenwoordigd. Heel veel geleerd gedurende de lessen. De materialen die werden gebruikt met de lessen zorgden er voor dat je de oefeningen spelenderwijs oppakt. Het was een leuke groep met mensen, Een groot voordeel van deze reis was dat Jelle en Raymond alles tot in de puntjes hadden geregeld en daardoor kon je concentreren op golf. Ook het idee om je elke keer met andere golfers in te delen was zeker geslaagd daar je op die manier ook snel de andere mensen uit de groep leert kennen. De banen waren mooi, eten was goed. Een golfreis met Jelle en Raymond is zeker aan te raden. Wij kijken uit naar de volgende golfreis die zij organiseren.

 • Richard en Desiree november 18, 2018  

  Geweldige week gehad in Faro en echt veel geleerd!
  Raymond en Jelle weten een mooie balans te vinden tussen leren en plezier hebben ; als team zijn ze super.
  De banen waren mooi, het weer was heerlijk en last but ……een gezellige groep mensen.
  Wij kenden niemand voor we gingen en ondanks het feit dat anderen elkaar al kenden van eerdere reizen ging dit niet ten koste van het groepsgevoel.
  Een mooie ervaring.
  Dank Jelle en Raymond voor de organisatie, leermomenten en gezelligheid.

 • Heleen november 16, 2018  

  Voor de 2e keer met Jelle en Raymond op golfvakantie,dit keer naar Portugal. Wederom was alles weer tiptop geregeld. Op prachtige banen gespeeld en het hotel was prima. Dit keer leuke mix van diner in hotel en restaurants in de stad. Verheug me nu al op de volgende bestemming.

 • Jenny november 14, 2018  

  De Algarve reis was weer top ! Alle ingrediënten voor een fantastische golfreis. Het wordt moeilijk om een volgende reis deze te evenaren laat staan te verbeteren. Heb weergenoten.

 • Benedicte november 14, 2018  

  Voor de tweede keer ben ik met Jelle en Raymond op golfreis geweest. Door de goede organisatie voel je je meteen ‘ op vakantie’. Je hoeft werkelijk niets te doen behalve golfen, als je dat wilt. De sfeer is zeer ontspannen en de gezelligheid komt vanzelf. De aanpak is zeer professioneel. De keuze van het hotel was super en de bereikbaarheid van de diverse restaurantjes ook. Wederom genoten van een heerlijke reis.
  Hoop volgende keer weer met jullie te reizen. Benedicte

 • Thijs mei 29, 2018  

  Op drie schitterende banen gespeeld, het onvoorstelbaar mooie Les Bordes, het oud-chique Fontainebleau en dan ook nog de Albatros, de Rydercupbaan van Le National. Perfect georganiseerd en begeleid door Raymond en Jelle. Een superreis.

 • Jan Posma (PTI) mei 28, 2018  

  De parels van Parijs bleken diamantjes. Echt genoten van heerlijke golfbanen ( Les Bordes “*****uniek klassiek in de natuur”), Fontainebleau (***”klassiek”) en Parijs “RyderCup playground” *****+ (wijds en bijzonder (uitdagend)). Dank voor deze kans om hier te mogen spelen. Goed georganiseerd, mooi weer, goede instructies tussen de bedrijven door. Gewoon fijn en goed geregeld.

 • Renee april 8, 2018  

  De reisleiders zijn zeer ervaren, zeer behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Super goed geregeld.

 • Mark or Cathy McCleery april 8, 2018  

  We both enjoyed our time with you and think it will benefit both of our golf games. We enjoyed the people on the trip and the golf pros. Their English
  was very good and we had a great time! Hotels and golf courses were excellent!

 • Jenny maart 31, 2018  

  Voor de 2e keer deelgenomen aan een door Jelle & Raymond georganiseerde reis. Opnieuw een meer dan uitstekende ervaring : TOP georganiseerd, mooie golfbanen – prima hotel. Zou bijna wensen dat het al weer najaar is : op naar de volgende reis.Jenny

 • Benedicte maart 30, 2018  

  Zeer goed georganiseerde reis , die veel variatie bood aan oefeningen en leuke banen. De begeleiding in de baan was prettig en de hulpvaardigheid van Jelle , Raymond en Joost was bijzonder groot.Daardoor was het drukke golfprogramma ook goed vol te houden. Daarnaast af en toe een vleugje humor, die ik zeker kon waarderen. Fantastische week gehad en ga volgende reis weer graag mee.

 • Diana Saager maart 29, 2018  

  Fantastisch georganiseerde reis naar Spanje onder bezielende begeleiding van Jelle, Joost en Raymond. Petje af voor jullie inzet, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat! En wat heb ik veel geleerd: chippen en pitchen is helemaal niet moeilijk, als je maar de juiste instructie krijgt😉. Ik kijk uit naar de volgende reis.

 • Martin november 14, 2017  

  Prima verzorgde golfreis naar Portugal met een heel gezellige groep golfers. De afwisseling in golf, training en vrije tijd was goed. Hierdoor 4x gespeeld op prachtige banen. Voldoende vrije tijd om met een aantal mensen ook nog was van andere dorpjes en de omgeving te zien.

 • Jenny november 8, 2017  

  Een geweldige reis. Prachtige banen gespeeld. Uitstekende begeleiding door Raymond, Jelle en Rowdy. De mix van de groep was ook heel plezierig. Kan niet wachten op de volgende reis. En .. niet te regelen, maar voor eind oktober/begin november prachtig weer. En dat is toch een fijne, bijkomstige, factor bij het golfen.

 • Natasja & Jillard maart 31, 2017  

  De golfreis naar Zuid-Afrika was de perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning. Gedurende 2 weken hebben we genoten van de mooiste golfbanen (waaronder de nr 34 van de wereld: The Links op Fancourt), de big 5 gespot op safari en alle highlights van Kaapstad gezien. Dat alles met een leuke gezellige groep. Super bedankt voor de top organisatie golfpro’s Jelle en Raymond!!!

 • Peter maart 23, 2017  

  De reis naar Zuid-Afrika in maart was heel erg geslaagd. Geweldige groep van 24 mensen, die heel goed met elkaar optrok, maar ook voldoende ruimte bood om zelf af en toe een eigen plan te trekken. De combi van golf, safari en verblijf in Kaapstad was heel erg bijzonder en goed georganiseerd. De golfbanen waren fantastisch en we kregen precies voldoende les om niet gefrustreerd te raken maar wel de goede aanwijzingen op te volgen.

 • Hannie. maart 19, 2017  

  Bijzonder is dat je de reisleiding R&J en soms een deel van reisgenoten al kent.
  Deze geweldige trip naar Zuid-Afrika was top georganiseerd door de pro’s i.s.m. Pinhigh. Prachtige, uitdagende maar top golfbanen met toch plezierige spelvormen zodat je tijd ook had om de overweldigend mooie natuur in je op te nemen. Met ook nog tijd voor persoonlijke wens zoals pitstop op prachtige strand van Plettenberg met knufffel van geweldige pro’s als toegift!