Leuke Golfreizen met de Pro’s

Al ruim 20 jaar organiseren wij golfreizen naar leuke bestemmingen. Dichtbij of ver weg, we proberen zo’n 2 keer per jaar een leuke golfreis samen te stellen. Dergelijke trips zijn toegankelijk voor iedereen met niveau HCP 54 of lager. Tijdens zo’n reis verzorgen wij een lesprogramma en doen baancoaching tijdens het spelen. Eens bekijken hoe het eraan toe gaat tijdens zo’n reis? Op  DIT YOUTUBE KANAAL  een aantal video-impressies van voorgaande reizen. Of lees lager op deze pagina’s hoe eerdere deelnemers een reis hebben ervaren

Hieronder de poster van onze volgende trip.  We houden de groepen tegenwoordig wat kleiner dus is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven doe je digitaal, download en mail DIT FORMULIER en indeling geschiedt op volgorde van ontvangst van de inschrijfformulieren.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave met alle info. Een kleine samenvatting;

 • We verblijven in een heerlijk 4* hotel
 • 4 diners in het hotel met drankjes zijn inclusief
 • 1 diner met drankjes in lokaal restaurant inclusief
 • 4 greenfees op 3 verschillende banen
 • Lunchpakketten op de golfdagen
 • Golfinstructie en baanbegeleiding door Jelle en Raymond
 • Vlucht en transfers, vervoer golftas inclusief
 • Mogelijkheid om op de nieuwe TOPbaan Ombria te spelen !

Als je vragen hebt, laat het ons weten. En nogmaals, het aantal plaatsen is beperkt dus stuur het digitale INSCHRIJFFORMULIER (downloadlink) snel in om zeker te zijn dat je erbij bent!

Eens bekijken hoe het eraan toe gaat tijdens zo’n reis? Op  DIT YOUTUBE KANAAL  een aantal video-impressies van voorgaande reizen. Of lees hieronder hoe eerdere deelnemers een reis hebben ervaren.

42 comments

 • G.C. van Jarwaarde november 19, 2022  

  Een fantastische reis naar Fuengirola. Geweldige week gehad.
  Bijzonder genoten van golfbaan “ El Chapperel “ tweemaal
  gespeeld.
  Jelle, Raymond en Rowdy bedankt voor jullie uitstekende en
  entoesiastische begeleiding.Ik heb genoten.
  Tot de volgende keer.
  Gerard

 • Huub Paulusma november 16, 2022  

  Wij (Anneke en ik) hebben erg genoten van deze reis. Onze eerste reis met “onze” golfschool en zeker voor herhaling vatbaar. De gehele reis was prima verzorgd en daarvoor onze complimenten aan Jelle, Raymond en Rowdy. Mooie golfbanen, met één klein minpuntje dat één van de banen op dat moment minder geschikt was voor wat minder valide personen, maar dat kun je ook niet altijd van tevoren weten.
  Al met al een heel goed gevoel bij deze reis!

 • Geert Heikens november 14, 2022  

  Heerlijke week.
  Een uitzonderlijk combinatie van trainen, spel, inspanning, ontspanning en plezier. Dit dankzij het ontspannen en originele lesmateriaal en de pro’s die alles tot ver na de puntjes ???? soepel hadden geregeld. En de groep die harmonieus was en samen plezier had.
  Kortom : châpeau of op zijn Spaans : sombrero
  En nog veel meer : Raymond, Jelle en Rowdy bedankt!

 • Hans november 12, 2022  

  Focus en commitment waren deze trip de sleutelwoorden. Geen spijt: prachtige banen, leuke trainingsvormen, gerichte ondersteuning door de baan en de bal en heel effectieve personal coaching. En bovenal een aangenaam gezelschap.

 • Yvonne november 12, 2022  

  Overweldigende ervaring voor een beginnende golfer.
  Mooie banen, zeer enthousiaste begeleiding en training.
  Goede mix van golf/vrije tijd en alles perfect georganiseerd.
  Veel geleerd en vooral genoten.
  Jelle, Raymond en Rowdy, nogmaals dank!
  Yvonne, november 2022.

 • Agnes november 11, 2022  

  Een heerlijke golfweek, fijn hotel, lekker strand, fantastische golfbanen, heel gevarieerd, verschillende restaurants. En dat alles tot in de puntjes verzorgd door Jelle, Raymond en Rowdy. De trainingen, de baanlessen met zoveel enthousiasme! Dank voor alle service! Volgend jaar weer?

 • Hélène van Weel november 11, 2022  

  Deze reis was weer geweldig. Wij hadden prachtig weer en hebben op hele mooie en ook moeilijke banen gespeeld. Vond het bijzonder om op de baan van Jimenez’s te spelen. Vroor mij zou een vrije dag ook goed zijn. Ook de begeleiding in de baan was heel leerzaam.
  Heren nogmaals bedankt

 • Brenda Radstake november 10, 2022  

  Wat een geweldige reis naar Fuengirola. Raymond, Jelle en Rowdy: jullie geven allemaal 100%. Aan energie en enthousiasme geen gebrek. Dat maakt een 300% geslaagde reis. De hele huisraad wordt meegesleept naar de drivingrange om ons elke dag weer nieuwe oefeningen en inzichten te geven. Erg leuk om
  te mogen spelen op hele gevarieerde banen (met baanles) Een goed gedoseerd programma waarin ook ruimte is om een dag iets anders te doen. En wie wil er nou niet iedere avond lekker aanschuiven in steeds wisselende restaurants.

 • Ed en Marijke november 10, 2022  

  Geweldige golfreis in een mooie omgeving. Goede trainingen en prettige banen. Veel geleerd van Jelle, Raymond en Rowdy.
  Fijne groep, goede organisatie, alles tot in de puntjes geregeld. Gaan zeker weer mee.

 • Jenny augustus 6, 2020  

  Ook deze korte tripjes zijn een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar. Mannen, weer bedankt voor een uitstekende organisatie. Maart 2021 naar
  Lagos/Portugal staat al met potlood in m’n agenda.

 • Diana augustus 5, 2020  

  Wéér een fantastische (korte) reis naar Duitsland. Prima weer, gezellige groep en natuurlijk veel geleerd. Een dag extra gebleven om de baan In alle rust nog eens te lopen en weer te genieten van de natuur en de stilte. Alle lof voor (in alfabetische volgorde) Jan, Jelle, Joost en Raymond voor de perfecte organisatie!

 • Marjolyntje M.G. Kuiper Mollink augustus 5, 2020  

  “supercalyfragelistickexpialydosis ¨ vrij naar “Mary Poppins”.
  R en de 3 J´s, dank voor dit weer bijzonder gezellige en leerzame golfweekend. Wat hebben bierviltjes met golf te maken ???, out of the box denken, veel !!!
  De ene keer is het goed als het biertje eraf valt, vervolgens , na de swing staat het er weer stevig op. Bij een goede afslag draait je teen als vanzelf in de goede eindstand. Je kan ook swingen van de pro’s naar de hole. Als een echte MURSI of SURMI met een bierviltje tussen je tanden een chip maken en de pro’s gaan van schouder naar schouder. Ja het is cryptisch , maar als je dit meegemaakt hebt, wil je de volgende keer weer mee. Een spectaculair mini put toernooi op de oefengreen, want met zulke korte afstanden moet de put toch wel in 1 keer vallen !? (not),ha,ha. De baanlessen, waarin je leert dat het vooral om het plezier in het spelen en die ene mooie afslag of goeie chip gaat. Ik heb weer een leerzaam en genoeglijk weekend gehad. Dank, ook aan mijn bijrijder,
  en 3 verschillende navigatie systemen zijn we ,weleens waar met een omweg, weer veilig thuis gekomen. Ik wil alvast op de lijst voor de volgende korte reis.
  Omhelst en een dikke knuf op corona afstand , Marjolyntje

 • benedicte augustus 4, 2020  

  Fantastische dagen in Duitsland. Heerlijk hotel gecombineerd met een prachtige golfbaan. De sfeer was heel gezellig en informeel, ook al was de groep[ groot. Het is zeker een compliment aan de pro’s om dit zo in goede banen te leiden. Met name de begeleiding in de baan is iets wat mij helpt als het golfen wat minder gaat. Daarnaast ervaar ik het plezier dat eenieder heeft , iets waar het natuurlijk om gaat.

 • petra smeenk augustus 4, 2020  

  Voor de 1e keer mee en genoten van dit weekend Alles was goed georganiseerd en ik heb heel goede tips gehad Ik weet nu eindelijk hoe ik mijn houten moet gebruiken!

 • Martin augustus 4, 2020  

  Het was weer een fantastische reis. Zeer goed georganiseerd en met volop afwisselingen.

 • Kim augustus 4, 2020  

  Heerlijk lang weekend naar Duitsland geweest met Raymond, Jelle, Joost en Jan. Een vol programma op een mooie bossige baan (Artland in Ankum) met de nodige afwisseling. Het toppunt is voor mij de training met elke reis een ander thema. Geheel in Duitse stijl werden het dit keer bierviltjes die je tijdens de training gebruikte om intuïtief te leren golfen. Elke pro traint iets anders met de groep, zodat er voor ieder wat wils is. Het was weer top!

 • Ellen augustus 4, 2020  

  Weer een super golftrip naar Duitsland gehad. Alles was weer tip top verzorgd en gezellig door deze leuke en spontane golfpro’s

 • benedicte november 14, 2019  

  fantastische reis gehad. super geregeld en de “wine and dine”was ook een topper van de week. golfbanen erg goed uitgekozen

 • Kim november 13, 2019  

  Wat een top vakantie was dit! Jelle en Raymond helpen je op een enthousiaste en prikkelende manier jouw techniek te verbeteren door trainingen net even anders te verzorgen. Hierbij is er oog voor fun, zonder de basis en techniek te verliezen. Mijn ontwikkeldoel is aanzienlijk verbeterd in een paar dagen tijd. Daarnaast gespeeld op een drietal prachtige banen, af en toe onder begeleiding van een van de pro’s, waardoor ook aan je course management gewerkt wordt. Jelle en Raymond zijn een gouden duo dat een zeer verzorgde reis organiseert en de groep goed begeleidt. Voor herhaling vatbaar!

 • Toshifumi Waki november 12, 2019  

  Het was voor mij de misschien 12 de golfreis met deze top pro’s,Jelle en Raymond. Wat voor een super duo. Wij hebben werkelijk van alles genoten. Fantastisch!!!!

 • Jenny november 11, 2019  

  Opnieuw : TOP reis. Uitstekend georganiseerd (maar ben niet anders gewend !)

 • Martin april 16, 2019  

  Weer een goed verzorgde reis en prima trainingen en vervolgens een goede begeleiding met tips in de baan.

 • Jenny april 13, 2019  

  Ook deze reis was weer perfect georganiseerd ! Opnieuw volop genoten. Mooie banen, goed hotel en een meer dan uitstekende begeleiding van Jelle en Raymond. Heb het inschrijvingsformulier voor de najaarsreis alweer gedownload.

 • Benedicte april 11, 2019  

  Het was weer een fantastische reis. Ga graag in het najaar weer mee

 • Thijs april 11, 2019  

  Golfen op drie fantastische banen met uitzicht op de rots van Gibraltar met twee aanstekelijk enthousiaste pro’s, die instructie geven volgens de laatste golftrends en meegaan in de baan om individuele tips te geven. Die er bovendien voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Dat zijn de zaken die een reis met Raymond en Jelle zo uniek maken.

 • Linda en Gerard november 21, 2018  

  Voor de eerste keer op golfreis geweest met Jelle en Raymond. De bestemming was Portugal. Een goede mix van diverse handicap niveaus was vertegenwoordigd. Heel veel geleerd gedurende de lessen. De materialen die werden gebruikt met de lessen zorgden er voor dat je de oefeningen spelenderwijs oppakt. Het was een leuke groep met mensen, Een groot voordeel van deze reis was dat Jelle en Raymond alles tot in de puntjes hadden geregeld en daardoor kon je concentreren op golf. Ook het idee om je elke keer met andere golfers in te delen was zeker geslaagd daar je op die manier ook snel de andere mensen uit de groep leert kennen. De banen waren mooi, eten was goed. Een golfreis met Jelle en Raymond is zeker aan te raden. Wij kijken uit naar de volgende golfreis die zij organiseren.

 • Richard en Desiree november 18, 2018  

  Geweldige week gehad in Faro en echt veel geleerd!
  Raymond en Jelle weten een mooie balans te vinden tussen leren en plezier hebben ; als team zijn ze super.
  De banen waren mooi, het weer was heerlijk en last but ……een gezellige groep mensen.
  Wij kenden niemand voor we gingen en ondanks het feit dat anderen elkaar al kenden van eerdere reizen ging dit niet ten koste van het groepsgevoel.
  Een mooie ervaring.
  Dank Jelle en Raymond voor de organisatie, leermomenten en gezelligheid.

 • Heleen november 16, 2018  

  Voor de 2e keer met Jelle en Raymond op golfvakantie,dit keer naar Portugal. Wederom was alles weer tiptop geregeld. Op prachtige banen gespeeld en het hotel was prima. Dit keer leuke mix van diner in hotel en restaurants in de stad. Verheug me nu al op de volgende bestemming.

 • Jenny november 14, 2018  

  De Algarve reis was weer top ! Alle ingrediënten voor een fantastische golfreis. Het wordt moeilijk om een volgende reis deze te evenaren laat staan te verbeteren. Heb weergenoten.

 • Benedicte november 14, 2018  

  Voor de tweede keer ben ik met Jelle en Raymond op golfreis geweest. Door de goede organisatie voel je je meteen ‘ op vakantie’. Je hoeft werkelijk niets te doen behalve golfen, als je dat wilt. De sfeer is zeer ontspannen en de gezelligheid komt vanzelf. De aanpak is zeer professioneel. De keuze van het hotel was super en de bereikbaarheid van de diverse restaurantjes ook. Wederom genoten van een heerlijke reis.
  Hoop volgende keer weer met jullie te reizen. Benedicte

 • Thijs mei 29, 2018  

  Op drie schitterende banen gespeeld, het onvoorstelbaar mooie Les Bordes, het oud-chique Fontainebleau en dan ook nog de Albatros, de Rydercupbaan van Le National. Perfect georganiseerd en begeleid door Raymond en Jelle. Een superreis.

 • Jan Posma (PTI) mei 28, 2018  

  De parels van Parijs bleken diamantjes. Echt genoten van heerlijke golfbanen ( Les Bordes “*****uniek klassiek in de natuur”), Fontainebleau (***”klassiek”) en Parijs “RyderCup playground” *****+ (wijds en bijzonder (uitdagend)). Dank voor deze kans om hier te mogen spelen. Goed georganiseerd, mooi weer, goede instructies tussen de bedrijven door. Gewoon fijn en goed geregeld.

 • Renee april 8, 2018  

  De reisleiders zijn zeer ervaren, zeer behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Super goed geregeld.

 • Mark or Cathy McCleery april 8, 2018  

  We both enjoyed our time with you and think it will benefit both of our golf games. We enjoyed the people on the trip and the golf pros. Their English
  was very good and we had a great time! Hotels and golf courses were excellent!

 • Jenny maart 31, 2018  

  Voor de 2e keer deelgenomen aan een door Jelle & Raymond georganiseerde reis. Opnieuw een meer dan uitstekende ervaring : TOP georganiseerd, mooie golfbanen – prima hotel. Zou bijna wensen dat het al weer najaar is : op naar de volgende reis.Jenny

 • Benedicte maart 30, 2018  

  Zeer goed georganiseerde reis , die veel variatie bood aan oefeningen en leuke banen. De begeleiding in de baan was prettig en de hulpvaardigheid van Jelle , Raymond en Joost was bijzonder groot.Daardoor was het drukke golfprogramma ook goed vol te houden. Daarnaast af en toe een vleugje humor, die ik zeker kon waarderen. Fantastische week gehad en ga volgende reis weer graag mee.

 • Diana Saager maart 29, 2018  

  Fantastisch georganiseerde reis naar Spanje onder bezielende begeleiding van Jelle, Joost en Raymond. Petje af voor jullie inzet, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat! En wat heb ik veel geleerd: chippen en pitchen is helemaal niet moeilijk, als je maar de juiste instructie krijgt?. Ik kijk uit naar de volgende reis.

 • Martin november 14, 2017  

  Prima verzorgde golfreis naar Portugal met een heel gezellige groep golfers. De afwisseling in golf, training en vrije tijd was goed. Hierdoor 4x gespeeld op prachtige banen. Voldoende vrije tijd om met een aantal mensen ook nog was van andere dorpjes en de omgeving te zien.

 • Jenny november 8, 2017  

  Een geweldige reis. Prachtige banen gespeeld. Uitstekende begeleiding door Raymond, Jelle en Rowdy. De mix van de groep was ook heel plezierig. Kan niet wachten op de volgende reis. En .. niet te regelen, maar voor eind oktober/begin november prachtig weer. En dat is toch een fijne, bijkomstige, factor bij het golfen.

 • Natasja & Jillard maart 31, 2017  

  De golfreis naar Zuid-Afrika was de perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning. Gedurende 2 weken hebben we genoten van de mooiste golfbanen (waaronder de nr 34 van de wereld: The Links op Fancourt), de big 5 gespot op safari en alle highlights van Kaapstad gezien. Dat alles met een leuke gezellige groep. Super bedankt voor de top organisatie golfpro’s Jelle en Raymond!!!

 • Peter maart 23, 2017  

  De reis naar Zuid-Afrika in maart was heel erg geslaagd. Geweldige groep van 24 mensen, die heel goed met elkaar optrok, maar ook voldoende ruimte bood om zelf af en toe een eigen plan te trekken. De combi van golf, safari en verblijf in Kaapstad was heel erg bijzonder en goed georganiseerd. De golfbanen waren fantastisch en we kregen precies voldoende les om niet gefrustreerd te raken maar wel de goede aanwijzingen op te volgen.

 • Hannie. maart 19, 2017  

  Bijzonder is dat je de reisleiding R&J en soms een deel van reisgenoten al kent.
  Deze geweldige trip naar Zuid-Afrika was top georganiseerd door de pro’s i.s.m. Pinhigh. Prachtige, uitdagende maar top golfbanen met toch plezierige spelvormen zodat je tijd ook had om de overweldigend mooie natuur in je op te nemen. Met ook nog tijd voor persoonlijke wens zoals pitstop op prachtige strand van Plettenberg met knufffel van geweldige pro’s als toegift!