Leuke Golfreizen met de Pro’s

 

Al ruim 20 jaar organiseren wij golfreizen naar leuke bestemmingen. Dichtbij of ver weg, we proberen zo’n drie keer

per jaar een leuke golfreis samen te stellen. Dergelijke trips zijn toegankelijk voor iedereen met niveau HCP 54 of lager. Tijdens zo’n reis verzorgen wij een lesprogramma en doen baancoaching tijdens het spelen.

We hebben maar liefst twee reizen in de planning voor 2018 en 2019.
De bestemmingen zijn….: Portugal en Abu Dhabi ! 

 

Onze trips zijn vaak snel volgeboekt dus adviseren we je snel te reageren! Ook om van de meest scherpe vluchtprijs te kunnen profiteren (januari). Je kunt dus kiezen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je meteen voor beide reizen inschrijft, bieden we je een gratis 3 uurs Masterclass aan op de Hooge Rotterdamsche.

Portugal november

 

We gaan naar de westkant van Portugal. Een nog ruig en minder bekend deel wat de gemiddelde golftoerist nog niet heeft ontdekt. Een knus hotel, variatie in restaurants (diners incl drankjes) en natuurlijk schitterende golfbanen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en vergeet niet het filmpje te bekijken.

Afb poster Rdam

 

 

 

 

Wil jij mee naar Portugal? Download HIER het inschrijfformulier en stuur het ons ZSM toe.

Een indruk krijgen hoe zo’n reis beleefd wordt? Lees lager op de pagina de reviews van eerdere deelnemers. En dan de volgende bestemming……..

 

Januari 2019 Abu Dhabi 

 

We dachten, het wordt weer tijd voor iets bijzonders. Prachtige banen in de woestijn, een schitterend hotel, golfen in het donker. Abu Dhabi is een tot de verbeelding sprekende plek waar golfen fantastisch is.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en vergeet niet het filmpje te bekijken.

afb poster AD Rdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij mee naar Abu Dhabi? Download HIER het inschrijfformulier en stuur het ons ZSM toe.

Wil je inschrijven voor deze reizen? Laat het ons ZSM weten, dan reserveren we vast een plekje voor je. Vul het betreffende  INSCHRIJFFORMULIER in en mail het naar golfschool@dehoogerotterdamsche.nl , of geef af bij Raymond of Jelle. Aan te raden aangezien de reizen zeer snel vol zitten.

Eens bekijken hoe het eraan toe gaat tijdens zo’n reis? Op  DIT YOUTUBE KANAAL  een aantal video-impressies van voorgaande reizen. Of lees hieronder hoe eerdere deelnemers een reis hebben ervaren.

12 comments

 • Thijs mei 29, 2018  

  Op drie schitterende banen gespeeld, het onvoorstelbaar mooie Les Bordes, het oud-chique Fontainebleau en dan ook nog de Albatros, de Rydercupbaan van Le National. Perfect georganiseerd en begeleid door Raymond en Jelle. Een superreis.

 • Jan Posma (PTI) mei 28, 2018  

  De parels van Parijs bleken diamantjes. Echt genoten van heerlijke golfbanen ( Les Bordes “*****uniek klassiek in de natuur”), Fontainebleau (***”klassiek”) en Parijs “RyderCup playground” *****+ (wijds en bijzonder (uitdagend)). Dank voor deze kans om hier te mogen spelen. Goed georganiseerd, mooi weer, goede instructies tussen de bedrijven door. Gewoon fijn en goed geregeld.

 • Renee april 8, 2018  

  De reisleiders zijn zeer ervaren, zeer behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Super goed geregeld.

 • Mark or Cathy McCleery april 8, 2018  

  We both enjoyed our time with you and think it will benefit both of our golf games. We enjoyed the people on the trip and the golf pros. Their English
  was very good and we had a great time! Hotels and golf courses were excellent!

 • Jenny maart 31, 2018  

  Voor de 2e keer deelgenomen aan een door Jelle & Raymond georganiseerde reis. Opnieuw een meer dan uitstekende ervaring : TOP georganiseerd, mooie golfbanen – prima hotel. Zou bijna wensen dat het al weer najaar is : op naar de volgende reis.Jenny

 • Benedicte maart 30, 2018  

  Zeer goed georganiseerde reis , die veel variatie bood aan oefeningen en leuke banen. De begeleiding in de baan was prettig en de hulpvaardigheid van Jelle , Raymond en Joost was bijzonder groot.Daardoor was het drukke golfprogramma ook goed vol te houden. Daarnaast af en toe een vleugje humor, die ik zeker kon waarderen. Fantastische week gehad en ga volgende reis weer graag mee.

 • Diana Saager maart 29, 2018  

  Fantastisch georganiseerde reis naar Spanje onder bezielende begeleiding van Jelle, Joost en Raymond. Petje af voor jullie inzet, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat! En wat heb ik veel geleerd: chippen en pitchen is helemaal niet moeilijk, als je maar de juiste instructie krijgt😉. Ik kijk uit naar de volgende reis.

 • Martin november 14, 2017  

  Prima verzorgde golfreis naar Portugal met een heel gezellige groep golfers. De afwisseling in golf, training en vrije tijd was goed. Hierdoor 4x gespeeld op prachtige banen. Voldoende vrije tijd om met een aantal mensen ook nog was van andere dorpjes en de omgeving te zien.

 • Jenny november 8, 2017  

  Een geweldige reis. Prachtige banen gespeeld. Uitstekende begeleiding door Raymond, Jelle en Rowdy. De mix van de groep was ook heel plezierig. Kan niet wachten op de volgende reis. En .. niet te regelen, maar voor eind oktober/begin november prachtig weer. En dat is toch een fijne, bijkomstige, factor bij het golfen.

 • Natasja & Jillard maart 31, 2017  

  De golfreis naar Zuid-Afrika was de perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning. Gedurende 2 weken hebben we genoten van de mooiste golfbanen (waaronder de nr 34 van de wereld: The Links op Fancourt), de big 5 gespot op safari en alle highlights van Kaapstad gezien. Dat alles met een leuke gezellige groep. Super bedankt voor de top organisatie golfpro’s Jelle en Raymond!!!

 • Peter maart 23, 2017  

  De reis naar Zuid-Afrika in maart was heel erg geslaagd. Geweldige groep van 24 mensen, die heel goed met elkaar optrok, maar ook voldoende ruimte bood om zelf af en toe een eigen plan te trekken. De combi van golf, safari en verblijf in Kaapstad was heel erg bijzonder en goed georganiseerd. De golfbanen waren fantastisch en we kregen precies voldoende les om niet gefrustreerd te raken maar wel de goede aanwijzingen op te volgen.

 • Hannie. maart 19, 2017  

  Bijzonder is dat je de reisleiding R&J en soms een deel van reisgenoten al kent.
  Deze geweldige trip naar Zuid-Afrika was top georganiseerd door de pro’s i.s.m. Pinhigh. Prachtige, uitdagende maar top golfbanen met toch plezierige spelvormen zodat je tijd ook had om de overweldigend mooie natuur in je op te nemen. Met ook nog tijd voor persoonlijke wens zoals pitstop op prachtige strand van Plettenberg met knufffel van geweldige pro’s als toegift!