Leuke Golfreizen met de Pro’s

 

Al ruim 20 jaar organiseren wij golfreizen naar leuke bestemmingen. Dichtbij of ver weg, we proberen zo’n drie keer

per jaar een leuke golfreis samen te stellen. Dergelijke trips zijn toegankelijk voor iedereen met niveau HCP 54 of lager. Tijdens zo’n reis verzorgen wij een lesprogramma en doen baancoaching tijdens het spelen.

We hebben in 2017 nu twee reizen achter de rug en nog eentje in de planning. Helaas is de inschrijving gesloten, de reis zit vol!

Najaarsreis Portugal

Bekijk hieronder de promo voor deze fantastische reis!

Het gebied rondom Lissabon is nog minder bekend bij golftoeristen dan de Algarve. We zijn al eerder in deze regio geweest, maar de laatste jaren zijn er weer wat topbanen bij gekomen. Voor een kleine toeslag speel je op de vrije dag nog op de topbaan Royal Obidos.

Klik op de poster voor een groter formaat

 

poster rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben al een aantal voorinschrijvingen dus wacht niet te lang en download HIER het inschrijfformulier.

Mail, stuur, of lever dit in bij ons en de voorpret kan beginnen !

Eens bekijken hoe het eraan toe gaat tijdens zo’n reis? Op  DIT YOUTUBE KANAAL  een aantal video-impressies van voorgaande reizen. Of lees hieronder hoe eerdere deelnemers een reis hebben ervaren.

3 comments

 • Natasja & Jillard maart 31, 2017  

  De golfreis naar Zuid-Afrika was de perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning. Gedurende 2 weken hebben we genoten van de mooiste golfbanen (waaronder de nr 34 van de wereld: The Links op Fancourt), de big 5 gespot op safari en alle highlights van Kaapstad gezien. Dat alles met een leuke gezellige groep. Super bedankt voor de top organisatie golfpro’s Jelle en Raymond!!!

 • Peter maart 23, 2017  

  De reis naar Zuid-Afrika in maart was heel erg geslaagd. Geweldige groep van 24 mensen, die heel goed met elkaar optrok, maar ook voldoende ruimte bood om zelf af en toe een eigen plan te trekken. De combi van golf, safari en verblijf in Kaapstad was heel erg bijzonder en goed georganiseerd. De golfbanen waren fantastisch en we kregen precies voldoende les om niet gefrustreerd te raken maar wel de goede aanwijzingen op te volgen.

 • Hannie. maart 19, 2017  

  Bijzonder is dat je de reisleiding R&J en soms een deel van reisgenoten al kent.
  Deze geweldige trip naar Zuid-Afrika was top georganiseerd door de pro’s i.s.m. Pinhigh. Prachtige, uitdagende maar top golfbanen met toch plezierige spelvormen zodat je tijd ook had om de overweldigend mooie natuur in je op te nemen. Met ook nog tijd voor persoonlijke wens zoals pitstop op prachtige strand van Plettenberg met knufffel van geweldige pro’s als toegift!