Leuke Golfreizen met de Pro’s

 

Al ruim 20 jaar organiseren wij golfreizen naar leuke bestemmingen. Dichtbij of ver weg, we proberen zo’n drie keer

per jaar een leuke golfreis samen te stellen. Dergelijke trips zijn toegankelijk voor iedereen met niveau HCP 54 of lager. Tijdens zo’n reis verzorgen wij een lesprogramma en doen baancoaching tijdens het spelen.

We hebben in 2017 twee reizen achter de rug (Zuid Afrika en Portugal)  en eentje in de planning voor 2018. 

De bestemming voor de voorjaarsreis in maart is bekend…..: Spanje ! 

We moeten helaas mededelen dat deze reis binnen 2 weken volgeboekt was….. Wil je zeker zijn van een plekje in een volgende reis? Je kunt altijd een voorinschrijving maken.

Bekijk hieronder de promo voor deze fantastische reis!

 

Klik op de poster voor alle info in een groter formaat.

poster HR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je inschrijven voor deze reis? Laat het ons ZSM weten, dan reserveren we vast een plekje voor je. Vul DIT INSCHRIJFFORMULIER in en mail het naar golfschool@dehoogerotterdamsche.nl , of geef af bij Raymond of Jelle. Aan te raden aangezien de reizen zeer snel vol zitten.

Eens bekijken hoe het eraan toe gaat tijdens zo’n reis? Op  DIT YOUTUBE KANAAL  een aantal video-impressies van voorgaande reizen. Of lees hieronder hoe eerdere deelnemers een reis hebben ervaren.

5 comments

 • Martin november 14, 2017  

  Prima verzorgde golfreis naar Portugal met een heel gezellige groep golfers. De afwisseling in golf, training en vrije tijd was goed. Hierdoor 4x gespeeld op prachtige banen. Voldoende vrije tijd om met een aantal mensen ook nog was van andere dorpjes en de omgeving te zien.

 • Jenny november 8, 2017  

  Een geweldige reis. Prachtige banen gespeeld. Uitstekende begeleiding door Raymond, Jelle en Rowdy. De mix van de groep was ook heel plezierig. Kan niet wachten op de volgende reis. En .. niet te regelen, maar voor eind oktober/begin november prachtig weer. En dat is toch een fijne, bijkomstige, factor bij het golfen.

 • Natasja & Jillard maart 31, 2017  

  De golfreis naar Zuid-Afrika was de perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning. Gedurende 2 weken hebben we genoten van de mooiste golfbanen (waaronder de nr 34 van de wereld: The Links op Fancourt), de big 5 gespot op safari en alle highlights van Kaapstad gezien. Dat alles met een leuke gezellige groep. Super bedankt voor de top organisatie golfpro’s Jelle en Raymond!!!

 • Peter maart 23, 2017  

  De reis naar Zuid-Afrika in maart was heel erg geslaagd. Geweldige groep van 24 mensen, die heel goed met elkaar optrok, maar ook voldoende ruimte bood om zelf af en toe een eigen plan te trekken. De combi van golf, safari en verblijf in Kaapstad was heel erg bijzonder en goed georganiseerd. De golfbanen waren fantastisch en we kregen precies voldoende les om niet gefrustreerd te raken maar wel de goede aanwijzingen op te volgen.

 • Hannie. maart 19, 2017  

  Bijzonder is dat je de reisleiding R&J en soms een deel van reisgenoten al kent.
  Deze geweldige trip naar Zuid-Afrika was top georganiseerd door de pro’s i.s.m. Pinhigh. Prachtige, uitdagende maar top golfbanen met toch plezierige spelvormen zodat je tijd ook had om de overweldigend mooie natuur in je op te nemen. Met ook nog tijd voor persoonlijke wens zoals pitstop op prachtige strand van Plettenberg met knufffel van geweldige pro’s als toegift!