Golfschool De Hooge Rotterdamsche

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ons voor te stellen. Wij, Jelle Tarnóczy en Raymond Stoop, zijn de nieuwe professionals van Golfschool De Hooge Rotterdamsche. We volgen binnenkort onze gewaardeerde collega Leonard Smit op, en zullen samen met Jan van ’t Klooster de golfschool vorm gaan geven.

Ons doel hierbij is niet alleen het niveau van de huidige leden omhoog te brengen, maar ook nieuwe golfers enthousiast maken voor De Hooge Rotterdamsche. Daarbij willen we benadrukken toegankelijk te zijn voor alle niveaus, van jeugd tot senior, van beginner tot single handicapper. Met beiden ruim 25 jaar ervaring in de golfwereld, verwachten we alle doelgroepen goed te kunnen bedienen.

Na 1 december zullen we steeds meer van ons laten horen. We gaan kennismakingsdagen organiseren met een aantal gratis proeflessen, waarbij we u persoonlijk de hand kunnen schudden. Mocht u vast wat meer over ons willen lezen, kunt u terecht op onze persoonlijke websites: www.jelletarnoczy.nl  en www.raymondstoop.nl. Tot snel op De Hooge Rotterdamsche!