Golfschool de Hooge Rotterdamsche ontvangt PGA keurmerk

Op vrijdag 16 juni zullen de Golfprofessionals Jelle, Raymond en Jan het schild behorend bij de titel  “PGA erkende Golfschool” uitgereikt krijgen uit de handen van Jim van Heuven, bestuurslid van de PGA (Professional Golfers Associatie). Dit kwaliteitskeurmerk wordt exclusief gegeven aan golfscholen die een hoge standaard nastreven in het opleiden van nieuwe en bestaande golfers.

PGA Holland, de beroepsorganisatie voor golfleraren, wil met deze erkenning waarborgen dat het leren van golf op alle niveaus van een dusdanige hoge kwaliteit is. Goede golflessen zorgen voor een snellere ontwikkeling. Je leert de techniek beter aan, en kunt dus ook met een gedegen niveau al snel de baan op.

Professional Jelle Tarnóczy: “We zijn trots op deze PGA erkenning. Het onderstreept onze doelstelling om als Golfschool actief en up-to-date te blijven in de bewegende golfmarkt.”

Jim van Heuven: “PGA Holland wil graag samen met golfscholen de golfsport in Nederland naar een hoger niveau brengen.” Hij benadrukt dat golf vooral leuk is. “Het spelplezier kan verhoogd worden door het aanbod van kwalitatief goede golflessen, gegeven door PGA golfprofessionals.”

Baanmanager Marie-José Heshusius vind de erkenning passen in het nieuwe beleid van de golfbaan. “We proberen continu nieuwe golfers te interesseren voor onze prachtige locatie. Dat deze spelers goed les krijgen is belangrijk, maar ook de bestaande golfers profiteren van een PGA erkende  Golfschool.“

Professional Raymond Stoop: “Sinds november 2016 zijn wij op de Hooge Rotterdamsche actief. Met de 25 jaar ervaring die we meebrengen is dit een mooie bevestiging voor onze werkwijze. Zowel de bestaande als beginnende golfer is bij ons in goede handen. We bieden voor ieder niveau en budget lessen aan.”

Jan van ‘t Klooster, de derde pro uit het team, geeft al langer les op deze mooie baan. Leuk detail, hij speelde nog samen met Joost Luiten in het jeugdteam van de Hooge Rotterdamsche!