Gratis kennismaken met golf (VOL)


Iedereen kan golfen en zeker weten dat u het leuk vindt, daar zijn wij bij De Hooge Rotterdamsche van overtuigd! Zodoende organiseren onze golfprofessionals kennismakingsclinics en tijdens deze clinic zet u uw eerste stap op onze golfbaan.

U wordt ontvangen door het team van De Hooge Rotterdamsche, waarna de golfprofessional u ophaalt en meeneemt naar de oefenfaciliteiten en u in een ontspannen sfeer uw eerste swing laat maken.
Schrijf je in voor de gratis kennismakingsclinic van 1,5 uur, inclusief koffie of thee. De clinic start om 10.00 uur en het ontvangst is om 09.45 uur.

De kennismakingsclinic is geheel vrijblijvend, gratis en bovendien erg leuk! Wellicht verslavend? U kunt zich voor deze kennismakingsclinics inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Op verschillende dagen en tijden worden deze kenismakingsclinics gehouden. Komt dit niet uit? Dan kijken we graag samen met u naar een ander passend moment. Kent u iemand die golfen ook wenst uit te proberen? Laat ons dit dan op dezelfde wijze weten. Wij bellen hem of haar voor een gratis kennismakingsclinic.
Alle (golf)materialen zijn inbegrepen, wel adviseren wij u gemakkelijke kleding en sportschoenen te dragen.

Aanmelden

Aanmelden niet meer mogelijk. De les is volgeboekt.

Inschrijvingen

  • Melanie ter Meulen
  • Karin Mineur